/Spodnie Local Heroes , buty Reebok Classic, kurtka Stefanel /
środa, 13 listopada 2013
niedziela, 10 listopada 2013
Halo!
Mam dla Was przepis na bardzo prostą pastę !
Potrzebujemy :
Makoaron - jaki najbardziej lubicie, ja użyłam tagiatelle, swietnie nadaje się penne czy farfalle
Pierś z kurczaka
Pieczarki ok 10 sztuk
Śmietana osiemnastka duże opakowanie
Przyprawy - pieprz, sół, oregano, bazylia, ostra papryka
Smażymy (na oliwie) pokrojoną w kostkę pierś z kurczaka aż się lekko zarumieni. Na drugiej patelni obsmażamy na maśle pieczarki, dodajemy do kurczaka i wszystko zalewamy śmietaną, doprawiamy do smaku, ja lubię jak jest ostrzejsze więc dodaje więcej papryki.
Podajemy z parmezanem , jeśli ktoś lubi natkę pietruszki to bardzo dobrze pasuje... ja osobiście nie przepadam.
Zapraszam Was dzisiaj o 18 przed telewizory na program Ugotowani ! Już się nie mogę doczekać, umieram z ciekawości jak to wszystko będzie wyglądało !
ściskam T !
Mam dla Was przepis na bardzo prostą pastę !
Potrzebujemy :
Makoaron - jaki najbardziej lubicie, ja użyłam tagiatelle, swietnie nadaje się penne czy farfalle
Pierś z kurczaka
Pieczarki ok 10 sztuk
Śmietana osiemnastka duże opakowanie
Przyprawy - pieprz, sół, oregano, bazylia, ostra papryka
Smażymy (na oliwie) pokrojoną w kostkę pierś z kurczaka aż się lekko zarumieni. Na drugiej patelni obsmażamy na maśle pieczarki, dodajemy do kurczaka i wszystko zalewamy śmietaną, doprawiamy do smaku, ja lubię jak jest ostrzejsze więc dodaje więcej papryki.
Podajemy z parmezanem , jeśli ktoś lubi natkę pietruszki to bardzo dobrze pasuje... ja osobiście nie przepadam.
Zapraszam Was dzisiaj o 18 przed telewizory na program Ugotowani ! Już się nie mogę doczekać, umieram z ciekawości jak to wszystko będzie wyglądało !
ściskam T !
Subskrybuj:
Posty (Atom)