wtorek, 10 maja 2011

uwaga, majówa!















5 komentarzy:

  1. lubię takie zdjęcia fhui <3 !

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja jako największy żarołok RP nie mogę ominąć pytania co to za jedzonko w tym naczyniu żaroodpornym, że wygląda tak przepysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. zrobiłam na szybko zapiekankę z tuńczykiem! pyszna i brdzo łatwa w przygotowaniu!
    gotujemy makaron a na patelni smażymy cebulkę i tuńczyka (raczej dusimy). ugotowany makaron wrzucamy do brytfanki wraz z tuńczykiem i cebulką, dodajemy ok szklankę sosu przygotowanego ze śmietany i majonezu( pół na poł, dodajemy ulubione przyprawy i dwie lyzki oliwy z oliwek), kładziemy plastry pora i posypujemy serem. pieczemy aż ser się zarumieni :) gotowa pyszna kolacja ! ^^

    OdpowiedzUsuń
  4. makaron, najlepiej farfalle/ kokardki.

    OdpowiedzUsuń
  5. hahaha Wczorajszy odcinek NW wymiata !! ... super zdjecia ;) pozdrawiam ;)))))

    OdpowiedzUsuń